Om oss på EL13R AB

Här kan du läsa mer om oss på EL13ER. Om du har frågor eller vill ha hjälp med din el är det bara att höra av dig till oss enligt kontaktinformationen längst ner på sidan.

Välkommen till EL13R AB

Vi är ett nystartat företag som hjälper företag och privatpersoner med allt som har med el att göra i hela Stockholmsområdet. Oavsett storleken på uppdragen arbetar vi alltid med ett stort kundfokus i grunden och strävar alltid efter att skapa de bästa lösningarna för varje enskild kund utifrån dennes förutsättningar och preferenser. Av oss får man ett fackmannamässigt och säkert utfört arbete då alla elinstallationer utförs enligt gällande regler, föreskriver och förordningar. Vi är även registrerade som elinstallationsföretag hos elsäkerhetsverket samt har medlemskap i branschorganisationen Installatörsföretagen.

Vi står alltid till tjänst

Man kan vända sig till oss för alla möjliga typer av uppdrag, exempelvis om man behöver en elektriker för att installera laddstationer, göra en energimätning eller i samband med en nybyggnation. Om du är osäker på hur pass säker elen är hemma hos dig kan vi komma ut med en elektriker och gå igenom hela fastigheten. Vi hjälper även entreprenader som ska utföra olika byggprojekt och som behöver en elektriker på plats, men vi tvekar inte heller inför att hjälpa till med kraftledningar, data och nätverk, automation, styr- och reglerteknik samt loggning av elmätare.

Alla elinstallationer måste utföras av en utbildad elinstallatör, annars gäller inte försäkringen om ett elfel skulle uppstå med negativa konsekvenser som följd. Tveka inte att höra av dig till oss för att se över din el.

Jobba hos oss

Är du sugen på nytt jobb? Har du erfarenhet och utbildning inom elektriker-yrket? Då kan du höra av dig till oss. Vi på EL13R letar ständigt efter nya intressanta människor som vill bli en del av vårt team i Stocksund.

Vi letar efter något med utbildning inom branschen, som kan jobba agilt och flexibelt och som kan tillföra en positiv energi till vårt team. Låter detta som dig? Skicka då in ditt CV, så hör vi av oss så fort vi kan.

Få en kostnadsfri offert

Är du i behov utav någon av våra tjänster? Då kan ni välja ett ringa till oss direkt för personlig service, eller så kan ni begära en kostnadsfri offert för ert ärende.