Kraftinstallation

Specialister på kraftinstallation.

Lita på våra experter för säkra och effektiva kraftinstallationer. Vi erbjuder kompletta tjänster för högspänningssystem från planering till installation och underhåll.

Säkra och effektiva kraftinstallationer

Våra kraftinstallationstjänster är inriktade på att hantera högspänningssystem och utrustning som krävs för att överföra och distribuera elektricitet. Vi erbjuder skräddarsydda lösningar för både industriella och kommersiella behov, säkerställande att dina system fungerar pålitligt och effektivt. Vårt team av specialiserade elektriker har erfarenhet av att hantera komplexa kraftinstallationer och säkerställer att alla arbeten utförs enligt de högsta standarderna och föreskrifterna.

Kraftinstallation

Anlita oss för kraftinstallationer

Säkerhet i högspänningsmiljöer
Vi säkerställer att alla kraftinstallationer utförs med högsta säkerhet för att skydda både personal och utrustning.
Erfarenhet & expertis
Vårt team har omfattande erfarenhet och specialiserad kunskap inom högspänningssystem och kraftinstallationer.
Skräddarsydda lösningar
Vi erbjuder anpassade lösningar som är utformade för att möta de specifika behoven hos varje kund och projekt.
Hög kvalitet & pålitlighet
Vi använder endast högkvalitativa material och utrustning för att säkerställa att dina kraftinstallationer är pålitliga och hållbara.

Såhär går det till

Kundcase

OKQ8, ny laddpark i Karlstad

För OKQ8 i Karlstad har vi framgångsrikt installerat en laddpark med sex snabbladdare, vilket erbjuder en heltäckande och effektiv laddlösning för deras kunder.

300kw Snabbladdare

Snabbare laddningstider

5 laddstationer

Totalt är det 10 laddplatser. 

Tjänster som utförts

Vill du veta mer om kraftinstallationer?

Låt våra experter hjälpa dig med dina kraftinstallationsprojekt. Kontakta oss idag för en kostnadsfri konsultation och få skräddarsydda lösningar som uppfyller dina behov och säkerställer optimal prestanda och säkerhet.

Vanliga frågor

Vi erbjuder en komplett tjänst som inkluderar planering, design, installation, testning och underhåll av högspänningssystem och kraftutrustning.

 

Ja, vårt team består av specialiserade och certifierade elektriker med omfattande erfarenhet av högspänningsinstallationer.

Tidsramen för en kraftinstallation varierar beroende på projektets omfattning och komplexitet. Vi ger dig en detaljerad tidsplan under planeringsfasen.

Ja, vi har erfarenhet av att hantera både industriella och kommersiella kraftinstallationsprojekt av alla storlekar.

Ja, vi erbjuder garantier på våra kraftinstallationer för att säkerställa att du är helt nöjd med vårt arbete.

Elinstallation omfattar installation, underhåll och reparation av elektriska system för låg- till medelspänning i bostäder och kommersiella byggnader. Kraftinstallationer fokuserar på högspänningssystem och utrustning för överföring och distribution av elektricitet, ofta för industriella eller storskaliga kommersiella användningar.