Ge ström till din karriär.

Jobba hos oss

På EL13R samarbetar vi inte bara som kollegor; vi är ett team av professionella som delar en passion för att driva framtidens energilösningar framåt. Med oss får du chansen att utvecklas i en miljö som uppmuntrar innovation och strävar efter hållbarhet. Vi värdesätter initiativtagande och personlig utveckling, vilket skapar både utmanande och berikande upplevelser i det dagliga arbetet.

Som en viktig del av EL13R-teamet spelar du en direkt roll i att bidra till miljön och våra kunders framtid genom arbete med banbrytande projekt inom energilager och fordonsladdning. Vi erbjuder konkurrenskraftiga löner, generösa förmånspaket och omfattande möjligheter för både personlig och professionell utveckling.

Lediga tjänster

Erfaren Elektriker till Stockholm

Elektriker  •  Stockholm

Resande elektriker

Elektriker  •  Resande

Erfaren Kraftelektriker

Kraftelektriker  •  Resande

Elkonstruktör  •  Resande

Vår kultur

Hos EL13R tror vi att glädjen i arbetet är grunden till vår effektivitet och trivsel. Vi sätter arbetsglädje och inspiration i främsta rummet för att varje medarbetare ska känna sig engagerad och värderad. Vår ambition är att skapa en miljö där hela individen blomstrar, och där vi kan förena varje persons passioner med vår verksamhets mål.

Vår organisation är byggd på förtroende och öppenhet, med platt hierarki som uppmuntrar snabba beslut och innovation. Denna kultur möjliggör ett dynamiskt förbättringsarbete där alla medarbetare har mandat att påverka och driva vårt gemensamma mål framåt.

Genom samarbete stärker vi inte bara vår interna gemenskap utan bidrar också till en säkrare och mer hållbar omvärld. På EL13R växer vi tillsammans – som individer, som ett team och som en drivande kraft i vår bransch.

“Som elektriker på El13R är jag stolt över att leverera högkvalitativt och pålitligt arbete. Med min erfarenhet och passion för yrket ser jag till att varje kund får skräddarsydda lösningar som överträffar förväntningarna. Om du behöver en noggrann och erfaren elektriker, tveka inte att kontakta mig på El13R.”

Micke

Spontanansökan

Genom att klicka på “Skicka” bekräftar jag att jag läst EL13Rs Integritetspolicy