Kraftinstallationer

Har du ett projekt där ni behöver hantera högre volt? Då kan vi hjälpa er att se över ert ärende. Vi på EL13R hjälper er med allt inom el och kraft. 

Hur vi arbetar med kraft

När du behöver en elektriker som kan hantera högre volt är EL13R på plats. Vi hjälper dig att få elektriciteten från kraftverken att nå fram till din eller dina fastigheter. Vi kan reparera såväl som underhålla elnät och ser samtidigt till att allt sker snyggt och säkert. Finns det någonting som vi kan hjälpa dig med? Tveka då inte att höra av er till oss med ditt ärende. 

Säkerhet framför allt

EL13R lägger stort värde på säkerhet. Med oss bakom spakarna kan du alltid vila trygg i att vi aldrig utför ett arbete utan högsta säkerhet. Att el kan vara farligt har väl inte gått någon förbi – och det är också därför som du alltid bör anlita en certifierad elektriker när någonting behöver ordnas. Vår höga kompetens – och alltid lika hög kvalitet på våra tjänster – innebär även att god säkerhet inte förbises utan istället hyllas.

Tänk på att ett elfel snabbt kan utvecklas till någonting ännu värre och att det därför är viktigt att åtgärda felet snabbt, innan det hinner gå överstyr. Kontakta oss om du har några funderingar eller behöver få hjälp med någonting.

Privat eller företag?

Oavsett om du är en privatperson eller en företagare så finns vi där för dig. Vi arbetar hela tiden utifrån kundens önskemål och ser till att vad som behöver göras blir gjort. För oss är det självklart att inte lämna ett arbete halvfärdigt och att ha en positiv attityd från början till slut.

God service – javisst!

Vi älskar det vi gör och det märks på vårt sätt att hantera problem likaväl som framgångar i ett arbete. God service är lika naturligt för oss som att utföra ett snyggt arbete.

Det innebär att oavsett om du har några frågor, funderingar eller tankar så finns vi där för att besvara dem åt dig. Och självklart kan vi planera installationer tillsammans, så att det blir rätt från början.

Få en kostnadsfri offert

Är du i behov utav någon av våra tjänster? Då kan ni välja ett ringa till oss direkt för personlig service, eller så kan ni begära en kostnadsfri offert för ert ärende.