Nybyggnation

Dags att bygga nytt? EL13R finns vid din sida i alla lägen! Vi kan hjälpa dig med alla typer av elinstallationer för din nybyggnation, oavsett om det gäller större installationer eller mindre.

Planering av el i huset

Med vår långa erfarenhet är det självklart att vi kan svara på alla dina frågor angående elen i huset. Vi kan även komma med input gällande särskilda elinstallationer eller om du är osäker på hur du ska göra med exempelvis belysning eller data och nätverk.

Med vår hjälp får du elen planerad på ett hållbart och funktionellt sätt, så att din husdröm kan bli till verklighet. Hör av er till oss idag, så hjälper vi er med ert projekt. 

Belysning i nybyggnation

Vi erbjuder bland annat helhetslösningar inom belysning för nybyggnation, så att du får det precis som du vill ha det i ditt nya hem eller fastighet. Kanske har du spanat in spotlights, dimmers eller någonting helt annat? Vi ser alltid till att ha kundens önskemål i fokus, så att vi kan göra vårt jobb inte bara så bra som möjligt, utan helt i linje med kundens drömmar.

Det som är så spännande med en nybyggnation är att du kan få det precis som du vill ha det redan från början. Vi finns med dig från resans början tills arbetet är färdigställt. Om ni har frågor kring vårt arbete, kan ni alltid höra av er till oss med era frågor och funderingar.

Högkompetenta elektriker

För att din nybyggnation ska bli så bra som möjlig är det så klart viktigt att anlita marknadsledande arbetskraft. Våra högkompetenta elektriker ser alltid till att jobbet blir väl utfört och till högsta kvalitet. Vi på EL13R är alltid extra noga med säkerheten och ser till att allt blir tryggt installerat på ett snyggt och diskret vis.

När det gäller en nybyggnation är det klokt att ta hjälp av en certifierad elektriker, eftersom vi kommer att se till att alla installationer och uppdrag blir färdigställda till högsta standard.

Få en kostnadsfri offert

Är du i behov utav någon av våra tjänster? Då kan ni välja ett ringa till oss direkt för personlig service, eller så kan ni begära en kostnadsfri offert för ert ärende.