Vi söker Serviceelektriker

Om tjänsten 

Som Serviceelektriker kommer du att arbeta med felsökning, reparation och installation av elektriska anläggningar. Kunderna varierar allt från privatpersoner, företag, kontor, butiker eller industrier. I dina arbetsuppgifter ingår att ansvara för uppdragets tekniska utförande. Samt inom ramen för dina arbetsuppgifter rapportera avvikelser eller bristfälligheter i material eller arbeten. Uppdragen är omväxlande och varierande, ingen dag är den andra lik. Uppdragen kan både vara på egen hand eller tillsammans. Eftersom arbetsplatserna är i Stockholm med omnejd förutsätter vi att du har körkort.

Vem är du?

Vi söker dig som är en utbildad, självgående elektriker och har flera års erfarenheter som serviceelektriker. Du arbetar självständigt och har bred kompetens inom felsökning, installation och förebyggande arbete. Det är meriterande om du har erfarenhet av svagström eller styr- och regler. 

Som person vill vi att du är driven, har framåtanda och har ett stort tekniskt intresse. Du trivs med att arbeta på ett serviceinriktat sätt med kundens behov i fokus. Då tjänsten ställer krav på att du kan samarbeta med såväl kunder som med medarbetare, vill vi att du har en mycket god samarbetsförmåga. Du är duktig på att planera och driva ditt arbete framåt, är flexibel och ser inga problem med omprioriteringar av dagen vid akuta uppdrag. Du är noggrann i ditt arbete och är uppmärksam på detaljer.

Arbetstider: 
Måndag – fredag 07:00-16:00. 


Arbetsuppgifter:

I din roll som serviceelektriker kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära följande:

  •  felsökning 
  •  reparationer 
  •  installation.

Kriterier för tjänsten:

  • Utbildad elektriker med flera års erfarenhet
  • Bra samarbetsförmåga 
  • B-Körkort 

 

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid 

Plats: Utgår från hemmet, Stockholm med omnejd 

Lön: Enligt överenskommelse

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Ansök redan idag! 

Skicka ett mejl till info@el13r.se med ditt CV eller en kort sammanfattning av din erfarenhet som elektriker.

Har ni frågor om tjänsten, kontakta Fredrik på telefonnummer: 0738-61 88 01