Laddbox i Djursholm

Har du redan en elbil hemma, eller funderar du på att skaffa en? Alternativt så kanske det är aktuellt med en laddstation i anslutning till fastigheten av andra skäl – i vilket fall som helst finns vi där för dig. Vi utför alla typer av installationer av laddstationer.

Laddbox i Djursholm

Det finns några saker som du kan behöva tänka på innan du skaffar din nya laddstation. En av de viktigaste sakerna handlar om den ökade belastningen. Laddstationer kräver nämligen mycket energi, vilket sätter press på din elanläggning.

Om du vet med dig att din elanläggning inte kommer att klara av den ökade belastningen kan även din elanläggning behöva ses över. I sådant fall kan vi hjälpa dig med att antingen uppgradera din nuvarande elanläggning eller eventuellt helt enkelt installera en ny. Kolla gärna in våra tjänster för elinstallation.

Om du är osäker på huruvida din elanläggning kommer att överleva förändringen eller inte kan du alltid rådfråga oss och ditt elnätsföretag.

Behövs verkligen en laddstation?

Även om vissa bestämmelser säger att man för privat bruk kan ladda upp till 16 ampere utan en laddstation så är det sällan en god idé. En laddstation är nämligen bra mycket säkrare att ladda via och är i många fall även smidigare. Många har frågor kring hur laddstationer funkar och hur lönsamma de egentligen är. Oavsett vad ni har för frågor kan ni alltid höra av er till oss. Vi hjälper er att besvara era frågor, samtidigt som vi kan hjälpa er att hitta kostymsydda lösningar som passar just er.

Dimensionerna har betydelse

Som ett erfaret och högkompetent företag är vi medvetna om allt det extra som kommer med en installerad laddstation – allt från den ökade belastningen till hur arbetet utförs snyggt och säkert. Därför har vi även koll på vad som krävs av din elanläggning för att klara av en laddstation och dimensionerar därefter.

Grön teknik

När vi installerar laddstationer ser vi alltid till att vara noga med säkerheten, det sitter i ryggmärgen. Vi vet vad som krävs för att en laddstation ska vara trygg och säker under lång tid och när du anlitar oss kan du alltid känna dig trygg med att arbetet skötts snyggt och felfritt. Laddboxinstallationen ger även rätt till 50% avdrag på material och arbete direkt på fakturan enligt skatteverkets grön-teknik regler. Ni kan läsa mer kring skatteverkets grön teknik regler på skatteverkets hemsida.

Få en kostnadsfri offert

Är du i behov utav någon av våra tjänster? Då kan ni välja ett ringa till oss direkt för personlig service, eller så kan ni begära en kostnadsfri offert för ert ärende.