Entreprenader

Är du i behov av en enteprenadelektriker? Vi erbjuder våra högkvalitativa tjänster för dig som behöver kompetenta elektriker vid en ombyggnation, nybyggnation eller övrig entreprenad.

Entreprenader och el

Vi tar oss an uppdrag i alla typer av fastigheter, oavsett om det är exempelvis en lägenhet, kontorslokaler eller lätta industrier.

Vi är vana vid att arbeta med entreprenader och är därför lätta att samarbeta med även vid större projekt. För oss är kundens vision den viktigaste aspekten i alla arbeten vi utför och vi ser alltid till att följa ritningar och bygghandlingar för ett perfekt slutresultat.

Alltid säkra installationer

Att arbeta med el kan givetvis vara farligt. Därför är vi alltid noga med säkerheten kring alla våra installationer och arbeten. För oss är det lika viktigt att installationen sker säkert som att det sedan också håller sig säkert för dig. Av den anledningen arbetar vi alltid med hållbara material.

Har du några frågor gällande en uppgift eller arbete som behöver utföras är vi mer än villiga att svara på alla dina frågor. Om du är osäker på huruvida du behöver en elektriker för en specifik uppgift eller inte så är tumregeln att du antagligen behöver en elektriker. Fråga oss så berättar vi mer! Förhoppningsvis kommer vi att kunna ge klarhet i ämnet och så kan vi komma fram till en rimlig lösning tillsammans.

Om du bara nöjer dig med det bästa

Om du är ute efter en elektriker med lång erfarenhet och högkompetenta medarbetare kan du vara säker på att EL13R håller måttet. Vi vet vikten av hög kvalitet och presterar alltid på topp. Vi vet även hur viktigt det är att dra elen rätt i alla typer av entreprenader.

Vår familjära natur och positiva inställning till alla arbeten har gjort att vi lämnat efter oss en rad av nöjda kunder. Det är någonting vi är mycket stolta över och vi hoppas att du kommer att bli ännu en av våra nöjda kunder.

Få en kostnadsfri offert

Är du i behov utav någon av våra tjänster? Då kan ni välja ett ringa till oss direkt för personlig service, eller så kan ni begära en kostnadsfri offert för ert ärende.