Energimätning/ Loggning

Behöver du se över elen hemma eller på företaget? Då kan vi på EL13R hjälpa er att utföra en korrekt energimätning. Vi kan även hjälpa er med loggning samtidigt som vi ser över elen i fastigheten.

Vi hjälper dig med din energimätning

EL13R hjälper dig med energimätning såväl som loggning. Vår högkompetenta personal med lång erfarenhet vet vikten av att maximera sin el och erbjuder därför rigorösa mätningar och loggar för att du ska kunna ta välinformerade och genomtänkta beslut om din el. 

Energimätning och loggning använder man för att utvärdera energin som används i, exempelvis, en fastighet. Genom att mäta energin och logga den kan man undersöka belastningen på nätet och därifrån granska var eventuella besparingsmöjligheter finns. Energimätning och loggning är med andra ord ett effektivt sätt att evaluera energianvändning och förbrukning.

Kontinuerlig förändring

Någonting som kan vara bra att fundera över är att elektrisk effekt är i konstant förändring. Kortfattat kan man säga att det innebär att belastningen på nätet kontinuerligt förändras över tid. Med andra ord finns det risk att man vid ett eller flera tillfällen har ett energiöverskott som alltså blir till ett rent energislöseri.

För att motverka detta kan man göra vissa besparingar, men för att kunna göra dem gäller det förstås att veta var man ska (eller ens kan) dra in på elen och var man kanske inte kan göra det.

Maxa energiåtgången

Genom att logga belastningen och utvärdera resultatet utifrån det (och eventuellt överväga vissa besparingar) kan man alltså maxa sin energiåtgång. Och det här kan vi på EL13R hjälpa dig med. För oss är det viktigaste att du får ut så mycket som möjligt av din el och inte lider av ett onödigt energiläckage.

Anlitar du oss kommer vi tillsammans att kunna gå igenom resultatet, så att du i lugn och ro kan planera hur du vill gå tillväga med din el. Ni är varmt välkomna att höra av er till oss med ert ärende.

Få en kostnadsfri offert

Är du i behov utav någon av våra tjänster? Då kan ni välja ett ringa till oss direkt för personlig service, eller så kan ni begära en kostnadsfri offert för ert ärende.