Elinstallationer

Behöver du hjälp med en elinstallation? Vi hjälper företag såväl som privatpersoner med elinstallationer och utför alltid våra arbeten på ett tryggt och säkert sätt. En tumregel är att om du är osäker på hur du ska gå tillväga med el så är det mycket bättre att anlita en elinstallatör än att försöka sig på arbetet själv.

Vår elfirma hjälper dig

Det är många som blir förvirrade när man talar om elinstallationer – vad omfattar en elinstallation och vad ingår inte?

När vi talar om elinstallationer menar vi tjänster som på ett eller flera sätt är kopplade till olika typer av elanläggningar. Det innebär alltså att en elinstallation omfattar allt arbete från en elanläggning/starkströmsanläggning och hela vägen fram till eluttaget. I det ingår även både losskoppling och fasta anslutningar av utrustning.

Elinstallationer- ett projekt för de kunniga

Vi kan bland annat både reparera eller ändra en elanläggning, såväl som både ansluta en fast eller koppla loss en elektrisk utrustning från en starkströmsanläggning. Oavsett vad för typ av önskemål du har kring ditt projekt, kan du alltid vända dig till vår elfirma med dina frågor. Vi kan hjälpa dig med de flesta typer av elinstallationer, både som privatperson och företag. Om du är osäker på ifall en elinstallation är det ni behöver, hör av er till vår elfirma så hittar vi en lösning på ert problem.

Tryggt och säkert med oss

Vi vet att el kan vara farligt och har därför alltid med oss ett rigoröst säkerhetstänk när vi kliver in i ett nytt arbete. För oss är det viktigaste att du som kund kan känna dig trygg med att vi har gjort ett väl utfört arbete och är därför alltid noga med säkerheten och gällande regler och föreskrifter.

I många fall är det faktiskt inte heller tillåtet för en obehörig person att utföra elinstallationer. Och det är väl tur det! Mycket kan gå fel när man börjar röra runt i starkströmsanläggningar utan att veta vad man håller på med. Det är alltid mycket bättre att anlita en behörig elektriker som både vet hur arbetet ska utföras på bästa sätt och som dessutom kommer att göra det tryggt och säkert.

 

Utnyttja ditt ROT-avdrag

När ni ska anlita en firma för renovering, ombyggnad eller tillbyggnad kan ni ha rätt till rot-avdrag samt reducerad kostnader när ni använder er av grön teknik. Om ni vill läsa mer om hur det fungerar med rot-avdrag och grön-teknik avdrag kan ni alltid höra av er till oss eller läsa mer på skatteverkets hemsida