Nätverksinstallationer

Idag är data och nätverk viktigare än de någonsin varit tidigare, både för företag och privatpersoner.  Därför vill vi finnas för er när det krisar i vardagen. Hör av er till oss så hjälper vi till med era data- och nätverksproblem.

Vardagsel och fiber

Aldrig har väl data & nätverk varit så viktigt för privatpersoner likaväl som för företag. Alla kan nog komma överens om att världen skulle stanna upp utan internet – så se till att det inte händer för dig. Vi hjälper dig med alla typer av elinstallationer och kan även hjälpa dig att lokalisera ett eventuellt elfel som spökar.

Vi är en flexibel elinstallatör som kan hjälpa dig att maxa din data och ditt nätverk genom data- och teleinstallationer. Vi kan exempelvis hjälpa dig med en fiberinstallation, om det är någonting som ni har funderat på att skaffa. Man kan säga att fiber är framtidens nätverk, eftersom överföringskapaciteten i en fiberkabel är närmast oändlig.

Långsiktiga resultat

För oss på EL13R står alltid långsiktiga resultat i fokus. Det innebär bland annat att vi alltid använder oss av marknadsledande material i våra installationer och att vi alltid ser till att tekniken vi installerar är hållbar.

Genom att göra installationer med kvalificerat material med vår kvalificerade personal vid spakarna, så vet vi att det arbete vi utför kommer att hålla länge. Det gör att du kan känna dig trygg med att det arbete vi utför alltid är med hög kompetens och av hög kvalitet. De flesta av våra installationer går även att bygga ut i framtiden, om behoven förändras.

Självklart ser vi alltid till att slutresultatet är snyggt och diskret, så att du inte behöver dela rum med sladdar och utrustning.

Med kunden i fokus

Vi erbjuder alltid individuellt anpassade installationer som ska passa just dig och ditt hem, bostadsrättsförening eller företag. Därför är vi alltid noga med att lyssna på kundens behov och önskemål innan vi sätter igång. För oss är god service en självklarhet och du kan alltid höra av dig till oss om du har några frågor.

Få en kostnadsfri offert

Är du i behov utav någon av våra tjänster? Då kan ni välja ett ringa till oss direkt för personlig service, eller så kan ni begära en kostnadsfri offert för ert ärende.