Batterilagring

Vi på EL13R är väl utbildade inom alla el-områden och kan hjälpa dig med det mesta inom el. Vi kan även hjälpa er med batterilagring. Hör av er till oss så berättar vi mer rom våra tjänster och hur vi kan hjälpa just dig med din batterilagring.

Vilket batteri behöver du?

Om du vill kunna lagra elen från dina solceller behövs ett bra batteri. Beroende på vilken solcellsanläggning du vill ha behöver du ett passande batteri som kan tillgodose dig med el när du behöver det. Som privatperson kan det vara svårt att veta vilken typ av batteri du behöver och vilken kapacitet som krävs, men det är där vi kommer in i bilden. Tillsammans med dig kan vi se till att du får en komplett solcellsanläggning med tillhörande batteri. Det gör att du kan lagra din el från elen du får under dagen, så att du kan använda den under kvällen och natten. Det kan exempelvis vara bra om du har en elbil då batteriet kan ladda upp under dagen medan du är på jobbet och ladda bilen med den lagrade elen under natten.

Säkra anläggningen med oss

Att installera solceller kräver rätt kompetens och erfarenhet och solcellsbatterierna är inget undantag. Eftersom batterierna lagrar mycket energi kräver de ordentliga försiktighetsåtgärder. De måste ha en säker förvaringsplats och installeras av utbildade elektriker. Om ett batteri fattar eld kan elden bli oerhört kraftfull och kan dessutom vara näst intill omöjlig att släcka på grund av batteriets innehåll. Det är därför elbilar är svårsläckta till skillnad från vanliga bilar när det uppstår en brand, eftersom de har litiumbatterier. Därför ska du som privatperson aldrig göra en egen installation av varken solceller eller solcellsbatterier. Du måste dessutom ta ditt fulla ansvar och kolla upp så att firman du anlitar för att installera din anläggning har rätt kompetens.

Anlita oss för en säker batterilagring

Vänd dig till oss om du vill få en säker batterilagring för dig och din familj. Vi är en välutbildad och erfaren elinstallatör med alla certifikat och behörigheter för att kunna utföra en säker elinstallation av såväl solceller som solcellsbatterier. Med en batterilagring som är utförd på ett fackmannamässigt sätt kan du sova gott om natten eftersom du vet att din anläggning uppfyller alla krav på säkerhet som finns. Dessutom kommer försäkringen att gälla om det uppstår andra problem som i sin tur kan komma att påverka anläggningen negativt, eftersom den har utförts på rätt sätt och därmed inte kan ges skulden för om en brand skulle uppstå.

Kontakta oss

Tveka inte att höra av dig till oss om du har frågor eller funderingar om solceller och batterilagring. Vi återkommer så fort vi kan.
 

Få en kostnadsfri offert

Är du i behov utav någon av våra tjänster? Då kan ni välja ett ringa till oss direkt för personlig service, eller så kan ni begära en kostnadsfri offert för ert ärende.