Automation / Styr & regler

Är du i behov av en automation, styr eller reglertekniker? Då har du kommit helt rätt. Vi på EL13R kan enkelt hjälpa dig med ditt ärende när du behöver hjälp inom dessa fält.

Automationselektriker

Är du i behov av en automationselektriker eller en styr- och reglertekniker? Då har du kommit till rätt ställe. Vi erbjuder tjänster inom båda fälten och allt med högsta kvalitet – förstås. Vi kan reparera, montera och sköta all utrustning för automatisk styrning. Bland annat kan vi ställa in utrustning för anläggningar inom områden såsom industri och värme, med flera. Vi monterar även större elcentraler.

Vår noggrannhet är vad som gör att vi fungerar utmärkt som automationselektriker. Vi förstår vikten av hög säkerhet och slarvar aldrig med ett arbete. Självklart gör vi även en teknisk beskrivning av installationen om du skulle vilja det.

Styr- och reglertekniker

Som styr- och reglertekniker kan vi hjälpa dig med allt som rör förarbeten inför en installation. Det kan exempelvis handla om att koppla in diverse komponenter eller om att läsa driftkort. Oavsett vad du behöver hjälp med inom det här fältet så kommer vi att kunna hjälpa dig.

Att vara lösningsorienterade är självklart för oss och du behöver därför inte oroa dig för att eventuella problem som uppstår inte löses av oss. Vi lämnar aldrig ett projekt eller arbete halvfärdigt utan fullföljer dem alltid till slutet.

Ett självklart val

Vi på EL13R har alltid speciellt tre saker i fokus: god service, hög säkerhet och högsta kvalitet. Det innebär att vi alltid kommer att leverera våra tjänster med hög kompetens och en positiv attityd. Vi älskar vad vi gör och det är också varför vi är så bra på vad vi gör.

Om du har några frågor gällande automation / styr & regler, eller någonting helt annat, är du varmt välkommen att kontakta oss. Vi försöker alltid att svara på alla dina frågor så utförligt som möjligt, så att du aldrig behöver gå ifrån ett samtal med fler frågetecken än du kom med.

Få en kostnadsfri offert

Är du i behov utav någon av våra tjänster? Då kan ni välja ett ringa till oss direkt för personlig service, eller så kan ni begära en kostnadsfri offert för ert ärende.